Over Urban Video’s

Mijn naam is Lucas Slaats, 28 jaar, geboren en getogen Udenaar en sinds 2016 zelfstandig ondernemer. Van jongs af aan ben ik bezig met het maken van video’s en het bewerken daarvan, waardoor mijn keuze tot de opleiding AV specialist een makkelijke was. De opleiding tot AV specialist heb ik gevolgd aan het KW1C in Den Bosch. En direct na het afronden van deze studie ben ik begonnen met mijn eigen bedrijf genaamd Ubran Video’s. Ik heb dus echt van mijn passie mijn beroep gemaakt.

Naast Urban Video’s, wat echt allround video bedrijf is,  heb ik nog een ander video handelsnaam dat zich specifiek richt op op productvideo’s: ProductvideoX.

Met ProductvideoX wil ik mij onderscheiden door alleen maar high-end productvideo’s te maken voor handzame food & non-food producten.

Naast mijn werk als videoproducent ben ik veel in de natuur te vinden, bezig met het verzorgen van mijn dieren en maak ik graag muziek met vrienden.

Ik kom graag met je in contact, onder het genot van een kop koffie of thee, om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Met vriendelijke groet,

Lucas Slaats

 

Lucas